Bryllup i Marbella

Vi skaber dit drømmebryllup

Hos Málaga Weddings kan vi tilbyde Jer et eksklusivt, intimt eller rustikt bryllup i Marbella.

Málaga Weddings er et professionelt firma specialiseret i danske bryllupper. Det er det første firma i Spanien, som planlægger bryllupper og events eksklusivt for danskere.
Vores bryllupsarrangør Esteffi Álvarez og hendes team planlægger de mest fantastiske bryllupper i Marbella, der med garanti vil leve op til jeres forventninger. Fordi vi har erfaring med at lave bryllupper til kunder fra hele verden kan vi tilpasse os til jeres traditioner og behov.

Málaga Weddings planlægger, dekorerer og koordinerer jeres bryllup i forhold til jeres personlighed og ønsker. For at opnå dette har vi samlet et team med de bedste leverandører i Marbella.

Bryllup i spanien
Bryllup i Spanien

Hvorfor Marbella?

Marbella tilbyder forskellige scenarier og muligheder til jeres bryllup. Denne fantastiske by har mange smukke strande, bjerge og landskaber at vælge mellem. Andre grunde til at blive gift i Marbella er:

  • Eksklusivitet: Marbella er en af de mest eksklusive byer i Spanien. Marbella byder på de mest luksuriøse villaer, hoteller, klubber og meget mere.
  • Godt vejr: Sydspanien har over 300 solskinsdage om året, hvilket næsten garanterer godt vejr på jeres bryllupsdag.
  • Uforglemmelig oplevelse: Et bryllup i udlandet giver Jer og Jeres gæste en oplevelse for livet. En unik dag man vil huske for evigt.

 

Hvad tilbyder Málaga Weddings?

Som en international bryllupsarrangør i Marbella, planlægger vi alt for jer. Vi rådgiver jer igennem booking af flybilletter, ophold samt lokation. Vi anbefaler de bedste bryllupsleverandører og koordinerer jeres bryllup i det omfang som i ønsker.

I Spanien får du meget mere for pengene, hvilket betyder at du nemmere kan få det bryllup som du drømmer om.

Læs mere her om hvad Málaga Weddings kan tilbyde af bryllupslokationer, pakker og services.
Kontakt os for en uforpligtende snak om hvad vi kan tilbyde jer og hvordan vi sammen kan skabe jeres drømmebryllup i Marbella.