Category Bryllup i Spanien

Mange kunder, venner og familie spørger om, hvor meget et bryllup i Malaga kan koste, og om det faktisk er billigere at blive gift i Spanien end i Danmark.

 

Hvor meget koster et bryllup i Spanien?

 

Ifølge undersøgelser fra Billeje.info og Insideflyer.dk, er Spanien rent økonomisk et billigere land end Danmark. Det betyder dermed også, at det er billigere at holde bryllup i Spanien, da man får mere for pengene og priserne på ting som bryllupslokationer og leverandører er lavere.

Et flot og komplet bryllup i Spanien koster mellem 100.000-200.000 DKK. Prisen varierer afhængigt af valget af bryllupslokation, leverandører og antallet af gæster. Denne pris inkluderer dekoration, Dj, fotograf, videograf, frisør og makeup, bryllupskage, bryllupssted, mad og bryllupsarrangør.

At have en bryllupsarrangør inkluderet i prisen betyder, at der bliver sørget for al planlægning og koordinering, så I bare kan glæde jer og nyde jeres drømmebryllup i Spanien.

 

Málaga

 

Hvor meget koster hotel og fly for vores gæster?

 

Hvis f.eks. I bliver 70 personer, er den gennemsnitlige pris for to dage på et flot 4-stjernet hotel 52.000 DKK (740 DKK pr. pers.). Priserne på flybilletter varierer meget. Pr. pers. kan de kan koste fra 250 DKK t/r op til 1.500 DKK t/r afhængigt af sæsonen. Bryllupper i Spanien plejer at blive holdt i Juni eller September måned, hvor flypriserne er billige. I kan finde mere information om priser på Travelmarket.dk.

 

Et ofte stillet spørgsmål er, om I burde betale rejsen for jeres gæster eller om de selv skal betale. Der er ingen regler om dette og der findes forskellige løsninger, såsom:

  • At betale både fly og ophold for jeres gæster.
  • At betale enten fly eller ophold for jeres gæster.
  • At betale fly og/eller ophold for jeres nærmeste familie.
  • At ikke betale fly eller ophold for jeres gæster (Det vil overraske jer, hvor mange der er villige til at betale turen selv. Det bliver også en lille ferie for dem).

 

 

3 ting i får ved jeres drømmebryllup i Spanien


Mere for pengene - Godt vejr - Oplevelse for livet

 

Andre fordele

 

Udover at Spanien er billigt, er dette land også kendt for det gode vejr. Det har over 300 solskinsdage om året, hvilket giver jer en større chance for at få godt vejr på jeres bryllupsdag.

Jeg synes dog stadig det vigtigste er den oplevelse I får, ved at holde jeres store dag i Malaga. Byen tilbyder mange forskellige og fantastiske scenarier, fra smukke strande til høje bjerge. Hold jeres drømmebryllup i Spanien og få en uforglemmelig oplevelse.

 

Jeg håber dette opslag har hjulpet jer. Hvis I vil have mere information, er i velkommen til at skrive en kommentar eller kontakt os her!


Del artiklen med nogle venner, der også skal giftes!

Følg os på sociale medier: