Bryllupslokationer i Spanien

Vi skaber dit drømmebryllup

Der er mange muligheder når det kommer til bryllupslokationer. Hos Málaga Weddings kan vi tilbyde eksklusive, intime og rustikke bryllupslokationer i Spanien.

Málaga Weddings er et professionelt firma specialiseret i danske bryllupper. Det er det første firma i Spanien, som planlægger bryllupper og events eksklusivt for danskere.
Vores bryllupsarrangør Esteffi Álvarez og hendes team planlægger de mest fantastiske bryllupper i Spanien der med garanti vil leve op til jeres forventninger. Fordi vi har erfaring med at lave bryllupper til kunder fra hele verden kan vi tilpasse os til jeres traditioner og behov.

Málaga Weddings planlægger, dekorerer og koordinerer jeres bryllup i forhold til jeres personlighed og ønsker. For at opnå dette har vi samlet et team med de bedste leverandører i Spanien.

bryllup costa del sol planlægning

Hvilket type bryllup har du altid drømt om?

Bryllupslokationer:

Spanien tilbyder forskellige lokationer, scenarier og muligheder til jeres bryllup.
Dette fantastiske land har mange smukke strande, bjerge og landskaber at vælge imellem.
Nogle af de bryllupslokationer vi tilbyder er:

  • Kirke: Vi arbejder sammen med den smukke danske kirke på Costa del Sol, som giver jer mulighed for at dekorerer kirken på jeres egen personlige måde.
  • Strand: Vi har fundet de mest intime og smukke strande i Sydspanien, der kan skabe rammerne for et privat bryllup.
  • Villa: I kan fejre jeres bryllup i en privat villa med fantastisk udsigt og omgivet af smuk natur. Der findes moderne såvel som rustikke villaer.
  • Finca: Vores fincas tilbyder jer flotte sale, terrasser og haver. I har mulighed for at vælge mellem rustikke eller elegante fincas.
  • Slot: Vi har de smukkeste slotte og paladser for at skabe jeres magiske eventyrbryllup.
  • Hotel: Dette bringer jer den komfort at kunne holde jeres bryllup og overnatte samme sted. Og ligeledes har jeres gæster mulighed for at overnatte samme sted.
  • Båd: Vi tilbyder en traditionel og historisk båd eller et elegant og luksuriøst flydende hotel.

I Spanien får du meget mere for pengene, hvilket betyder at du kan opgradere din bryllupslokation og få det bryllup som du drømmer om.
Kontakt os for en uforpligtende snak om hvad vi kan tilbyde jer og hvordan vi sammen kan skabe jeres drømmebryllup i Spanien.