Om Malaga Weddings

Esteffi Álvarez Folkmann

Malaga Weddings Spanien

Bedste Wedding Planner i Costa del Sol 2020

Bedste bryllupsarrangør Spanien

Hej, lad mig introducere mig selv!

Mit navn er Esteffi, og jeg er grundlægger og bryllupsarrangør ved Malaga Weddings. Jeg er en halv dansk - halv spansk kvinde, der brænder for planlægning, dekoration og kvalitetsservice.

Jeg er uddannet i Hospitality Management og arbejdede i forskellige brancher såsom turisme, oversættelse og arrangementer, inden jeg åbnede Malaga Weddings.

Nogle af mine tidligere jobs er bryllupsplanlægger for et andet bryllupsfirma, events- og bryllupskoordinator på flere restauranter og eventskoordinator på et 4-stjernet hotel med over 100 arrangementer om året.

Mit nuværende mål er at hjælpe par fra Danmark med at fejre brylluppet, de drømmer om. Hvis I gerne vil vide, hvordan vi gør det, skal I se på introduktionsvideoen nedenfor.

Hvem er vi?

Ofte stillede spørgsmål

Kan man blive gift på trods af Corona?

Ja, det er muligt at fejre et fantastisk bryllup i Covid-tider. Vi er informeret om de seneste nyheder vedrørende fly og bryllupper i Spanien.

Den nuværende situation har udviklet nye bryllupstendenser i 2021: intime bryllupper (mellem 10 og 50 personer), elopements (parret alene) og bryllupper om dagen.

Vi arbejder med en af de Officielle Bryllupsforeninger i Spanien for at tilbyde de bedste løsninger til par fra Danmark, der ønsker at blive gift i 2020 eller 2021.

Hvis I gerne vil vide mere om de nuværende restriktioner under Covid, kan I kontakte os her.

Kan man som dansker blive gift i Spanien?

I kan officielt blive gift i Spanien, hvis I har været spansk statsborger i mindst to år, eller hvis I bliver gift i en katolsk kirke.

Bryllupper i kirke fejres stadig af par, der ønsker et traditionelt og klassisk bryllup, men vi oplever, at flere par vælger den symbolske vielse.

Den symbolske vielse kræver underskrivelse af ægteskabsdokumentet på jeres lokale rådhus, og derefter kan I fejre ceremonien på et fantastisk sted i Spanien.

Hvis I har brug for hjælp til papirarbejdet i et symbolsk eller kirkeligt bryllup, kan I kontakte os her.

Hvor meget koster et gennemsnitligt bryllup?

Omkostningerne ved et bryllup kan variere afhængigt af lejeprisen for lokationen, antallet af gæster og leverandører og bryllupsdatoen.

Et bryllup med 30 gæster i et hyggeligt sted med de få leverandørerne kan koste mellem 75.000 og 150.000 kr.

Et bryllup med 100 gæster på et luksussted med mange leverandører kan koste mellem 225.000 og 370.000 kr.

Hvis I gerne vil modtage et personligt budget på jeres drømmebryllup i Spanien, kan I kontakte os her.

Skal man betale flybilletter og overnatning for gæsterne?

Kun hvis I har lyst og har budgettet til det. De fleste par som holder et bryllup i Spanien betaler ikke for gæsternes flybilletter og indkvartering.

De par, der har råd til det, betaler normalt en nat (bryllupsnatten) for deres gæster inklusive morgenmad, men gæsterne forventer ikke dette fra jer.

Andre par beslutter at dække de fleste transport- og madudgifter i stedet. Dette kan gøres ved at booke busser til bryllupsdagen og arrangere en middag før eller efter brylluppet.

Hvis I ønsker hjælp til at booke jeres gæsters transport eller indkvartering, kan I kontakte os her.

Hvornår er vejret bedst for et bryllup i Spanien?

Spanien har over 300 soldage om året, hvilket giver en stor chance for sol på bryllupsdagen. Alligevel sikrer vi altid en plan B i tilfælde af uventet regn eller vind.

Der er nogle måneder, der er mere populære på grund af det behagelige vejr (ikke for koldt eller varmt). Disse måneder er maj, juni, september og oktober.

Spanien er også en fantastisk destination for at fejre et vinterbryllup, som tilbyder flere fordele som billigere priser, mere tilgængelighed og sæsonbestemt dekoration.

Hvis I gerne vil begynde at planlægge jeres bryllup, kan I kontakte os her.