Slotsbryllup i Spanien

Drømmer I om et slotsbryllup i udlandet?

At blive gift på et slot er blevet meget populært i Danmark. Mange par vælger at samle deres gæster et flot sted med forskellige scenarier, hvor de i nogle tilfælde også kan overnatte. Men at holde et slotsbryllup kan hurtigt blive kedeligt, hvis prisen overstiger forventningerne og de smukke omgivelser ikke kan nydes på grund af regn. Det er derfor flere danskere vælger, at holde deres drømmebryllup i udlandet.

Slotsbryllup med flotte omgivelser

Hvilken slags slotsbryllup er der?

Et slotsbryllup i udlandet giver en unik oplevelse til jer og jeres gæster. Lækkert mad, smuk udsigt og godt vejr som skaber en helt speciel atmosfære. Et slotsbryllup i Spanien, er en fantastisk løsning, fordi det er kun 3,5 time væk fra Danmark og har mange forskellige muligheder:

  • Slot med havudsigt
  • Slot med naturomgivelser
  • Gammeldags slot
  • Luksuriøst slot

Et bryllupsslot i Spanien samler det bedste fra flere verdener til en god pris.

Slotsbryllup med romantisk omgivelser
Slotsbryllup med romantisk bordpynt

Hvad koster et slotsbryllup i Spanien?

Prisen på et slotsbryllup kan variere afhængigt af, hvor mange gæster, der skal med til festen og hvilken dag I holder det. Hvis I gerne vil holde jer på en god pris, skal I undgå at holde det om lørdagen. I Spanien er lørdag den dag om ugen hvor prislejet stiger og minimum antal gæster er højst (omkring 100 gæster).

Andre ting man skal overveje, når man vil holde slotsbryllup i Spanien er, hvor mange værelser slottet har. Slotte i Spanien har ofte færre værelser end slotte i Danmark og derfor kan det blive nødvendigt at reservere hotelværelser til overnatningen i stedet for.

Herunder er et eksempel på et smukt slot i Malaga tæt på lufthavn, strand og centrum. Prisen for bryllupsdagen her (ekskl. mad og leverandører), ligger mellem 1.500€/11.199kr og 2.000€/14.932kr og inkluderer alle otte suiter og hele slottet for jer selv med fri afbenyttelse af slottets lækre faciliteter.

Slotsbryllup med natur omgivelser
Slotsbryllup med smukt bordpynt
Slotsbryllup med overnatning
Slotsbryllup med overnanting

Hvor meget kan vi spare på et slotsbryllup i Spanien?

Prisen på et slotsbryllup i Danmark er højere end i Spanien. Man kan ikke lave en præcis sammenligning, da hvert slot og betingelser er forskellige, men prisen for leje, mad og leverandører er lavere i Spanien.

Andre grunde til at holde jeres bryllup på et slot i Spanien:

  • Godt vejr
  • Smuk udsigt
  • Unik oplevelse

Få en kvalitetsoplevelse i Spanien som I og jeres gæster altid vil se tilbage på med et smil

Bryllup på et slot med udsigt

Hvordan kan vi planlægge vores bryllup i Spanien fra Danmark?

Elsker I ideen om at blive gift på et slot i Spanien, men uden at vide, hvor I skal starte? Jeg vil hjælpe jer igennem hele planlægningen.

Takket være min erfaring, kan jeg anbefale jer de bedste bryllupslokationer og leverandører, have styr på detaljerne og sørge for, at alt går som det skal. Min professionalisme vil give jer ro i maven og fri jer for stress. Imens I nyder hyggen oppe i Danmark, gør jeg alt klar nede i Spanien.

Hvis I er interesseret i at høre mere om min service klik her!

Hvis I er interesseret i at modtage nogle forslag på slotte klik her!

 

Tag det første skridt for at gøre jeres drømmebryllup til virkelighed.