Strandbryllup i Spanien

Drømmer I om et strandbryllup i de varme lande?

Der er flere og flere danskere som drømmer om at blive gift på stranden, og at opfylde denne drøm er meget nemmere end I tror. Strandbryllupper er karakteristiske for godt vejr, eksotiske omgivelser og lyden af havet. Hvis I elsker palmerne, solen og havet, er et strandbryllup i Spanien lige noget for jer.

Strandbryllup med romantisk solnedgang

Hvordan foregår et strandbryllup i Spanien?

Ceremonien kan foregå to steder; ved promenaden eller på selve stranden. Der kan udføres forskellige ritualer til bryllupper, og til strandbryllupper er sandceremonien populær. En sandceremoni foregår ved, at I begge har hver jeres sand og blander det som et symbol på et nyt liv sammen.

Efter ceremonien kan I byde gæsterne på velkomstdrinks og kanapéer og nyde det gode vejr og de smukke omgivelser inden middagen. Efterfølgende inviterer I gæsterne hen til, hvor middagen og festen finder sted

Hvad skal I være opmærksomme på, hvis I holder et strandbryllup?

 

  • Offentlige strande: Strandene i Spanien er offentlige. Det betyder, at selvom restauranten har tilladelse til at holde ceremonien på stranden, kan man ikke garantere, at der ikke er folk i nærheden. Derfor anbefaler jeg ikke strandbryllupper i slutningen af Juni og hele Juli og August måned.

 

  • Varme: Selvom I elsker varme, kan det godt blive for varmt, at stå flere timer ude i solen med brudekjole og jakkesæt. Dette er endnu en grund til, at undgå sommermånederne. Det bedste tidspunkt at holde et strandbryllup i Spanien på, er i Maj, starten af Juni og hele September måned.

 

  • Lydudstyr: Afhængigt af antallet af bryllupsgæster, størrelsen på området og lyden fra havet, kan det være nødvendigt at anskaffe lydudstyr til ceremonien, for at sikre at alle hører hvad der bliver sagt.
Bryllup med havudsigt
Strandbryllup i varme lande

Gode råd til strandbryllup

  • Strandtema: For at få et gennemført strandbryllup, er det vigtigt at bryllupstemaet matcher dertil. Dette kan gøres allerede på invitationerne, så gæsterne får en idé fra starten.

 

  • Sko: Stranden = sand, og derfor kan det være en god idé at anskaffe sig fodtøj til de gæster, som ikke ønsker at benytte deres egne pæne sko eller høje hæle i sandet. Dette kan være i form af flip flopper eller klip klapper, som er nemme at tage af og på.

 

  • Kage: Bryllupskagen spiller ofte en stor rolle til et bryllup, og derfor kan det være en god idé at gøre ekstra ud af strandtemaet på den. Ved at anvende farver som repræsentere et strandtema, som hvid, guld, blå osv. og forme dekorationer på kagen som muslingeskaller og andre ting fra stranden/havet, kan man lave en eventyrlig bryllupskage, som vil blive husket.
affair-anniversary-asad-1024960

Hvordan kan vi planlægge vores bryllup i Spanien fra Danmark?

Elsker I ideen om at blive gift på en strand i Spanien, men uden at vide, hvor I skal starte? Jeg vil hjælpe jer igennem hele planlægningen.

Takket være min erfaring, kan jeg anbefale jer de bedste bryllupslokationer og leverandører, have styr på detaljerne og sørge for, at alt går som det skal. Min professionalisme vil give jer ro i maven og fri jer for stress. Imens I nyder hyggen oppe i Danmark, gør jeg alt klar nede i Spanien.

Hvis I er interesseret i at høre mere om min service klik her!

Hvis I er interesseret i at modtage nogle forslag på slotte klik her!

 

Tag det første skridt for at gøre jeres drømmebryllup til virkelighed.