Category Tilbud

Black Friday 2020-tilbudet er en unik kampagne, der kommer ud for første og sidste gang på markedet. Tilbuddet består af 4 gaver inkluderet helt gratis for alle par, der booker vores Komplet Planlægningspakke mellem den 16. og 30. november. For at I kan lære mere om tilbuddet, har jeg udarbejdet en lille video nedenfor.

Hør mere om vores Black Friday-tilbud

Hvad er den Komplet Planlægningspakke?

Komplet Planlægningspakken er den service, der bliver booket af 99% af vores par. Den består af en fuld planlægningsservice, der hjælper jer med at spare tid, undgå stress og skabe jeres drømmebryllup. Denne pakke inkluderer:

Drømmelokation til jeres bryllup.
Koordinering og assistenter på bryllupsdagen.
Alle slags leverandører med kvalitet.
Lave og bekræfte tidsplanen for bryllupsdagen.
Planlægning fra start til slut.
Ubegrænset Skype eller Zoom møder.
Oprettelse og kontrol af budgettet.
Personlige planlægningsskabeloner.
Design og samling af dekorationen.
Hjælp med transport og gæstebolig.

Hvilke gratis services inkluderer tilbudet?

Brudemakeup

 

Vores erfarne make-up artist Kelly Jane sørger for, at du ser og føler dig fantastisk på din bryllupsdag. Du kan vælge mellem mange forskellige make-up-stilarter: naturlig, romantisk, klassisk, intens eller enhver anden stil, som du ønsker til din store dag.

WhatsApp Image 2020-11-07 at 14.14.34 (1)
WhatsApp Image 2020-11-07 at 14.14.34

Brudehår

 

Vores frisør Stefy Salas vil anbefale den bedste frisure i henhold til din hårtype, farve og stil. Stefy vil dele de bedste brudehår tips med dig, forklare om de mest valgte bryllupsfrisurer i 2021/2022 og sørge for, at du får en helt fantastisk bryllupsfrisure.

Bryllupsbuket

 

Vores fantastiske blomsterhandler Michele vil lave en bryllupsbuket, der matcher din kjole og dit bryllupstema. Hun vil tilpasse stilen, størrelsen og farven på buketten, så den passer perfekt til dit look. Michele leverer altid friske blomster af høj kvalitet.

pexels-lukas-306066
Captura

Knapphullsblomst

 

En lille blomst, der har stor indflydelse på brudgommenes look. Derfor vil vores blomsterhandler Michele være opmærksom på detaljer og anbefale den type knapphullsblomst, størrelse og farve der passer bedst til jakkesættet og bryllupstemaet.

Hvilke fordele vil I kunne nyde?

LETTELSE

 

I kan endelig begynde at planlægge jeres store dag med guidede hjælp fra bryllupsplanlæggeren. Det, der engang virkede som en umulig opgave, bliver nu nem og spændende.

GAVER

 

I vil nyde et unikt tilbud, der kun vil være tilgængeligt denne Black Friday, hvor I får 4 gaver: makeup, frisure, blomsterbuket og knapphullsblomst.

SPARER

 

I sparer penge takket være vores personlige budgetkontrol, og I sparer planlægningstid, da det i gennemsnit tager 250 timer at organisere et bryllup.

COVID

 

I vil undgå stress og hovedpine forårsaget af pandemien. Vores team informerer jer om alle nyhederne og finder den bedste løsning til at nyde jeres bryllup i Spanien.

Hvordan booker man Black Friday-tilbudet?

    • Pakke: Black Friday-tilbuddet reserveres automatisk til par, der booker den Komplet Planlægningspakke. Denne pakke inkluderer at finde jeres drømmelokation, anbefale alle leverandører, koordinere jeres store dag og alt andet relateret til planlægning af jeres bryllup i Spanien.

 

    • Dato: Black Friday-tilbuddet gives kun til par, der booker mellem den 16. og 30. november 2020, begge datoer inkluderet. I løbet af denne tid skal den første betaling og kontrakt afsluttes med bryllupsplanlæggeren Esteffi for at modtage de fire nævnte gaver.

 

    • Metode: Black Friday-tilbuddet kan anmodes ved at sende en e-mail til esteffialvarez@malagaweddings.es, hvor I skal inkludere ordene #blackfriday2020. Herfra vil vores bryllupsplanlæggeren svarer for at bekræfte jeres booking. Hvis I ikke modtager svar inden for 48 timer, bedes I tjekke jeres spam.

 

Day
Hour
Minute
Second

Følg os på sociale medier: