Villabryllup i Spanien

Drømmer I om at blive gift i en villa?

At blive gift i en villa er noget helt særligt. Det drejer sig nemlig ikke kun om bryllupsdagen, men hele bryllups-weekenden og den oplevelse, man får ud af det.

Hvordan ved I om det er noget for jer? En villa er den ideelle lokation til jer, som leder efter et hyggeligt og intimt sted. Et sted I kan have helt for jer selv i flere dage. En villa giver også en dejlig ferieatmosfære, da de alle har stor grøn have, pool og terrasse. Derfor er et villabryllup også til jer, der har lyst til, at sammensætte jeres ferie og bryllup i den varme periode mellem Maj og September.

Eksklusiv villa i Spanien

Hvilken type villa kan I vælge mellem?

Der er mange villaer at vælge mellem i Málaga-regionen, men man kan dele dem op i to forskellige typer:

  • Rustik villa: de har en blanding af vintage og bohemian stil, som fremhæver hyggen i brylluppet. Lange træborde og bamboo stole er en populær dekoration, samt papirlamper som belysning.
  • Luksusvilla: de har en blanding af klassisk og moderne stil som fremhæver elegancen i brylluppet. Runde hvide borde og tiffany stole er et populært valg, samt lyskæder som belysning.

 

For at vælge den rigtig villa for jer, skal I først og fremmest kunne lide stilen og atmosfæren og derefter tag hensyn til praktiske ting som, antal værelser til gæsterne, afstanden til lufthavnen og til hvor længe ud på natten man kan feste.

sa
97651_11691215

Hvad skal I være opmærksomme på?

  • Overnatning: de fleste villaer i Spanien har plads til omkring 15 gæster. Derfor er det kun familien og nære venner som overnatter samme sted som jer. Løsningen vi tilbyder gæsterne er, altid at finde et godt nærliggende hotel og arrangere en fællesbus på bryllupsdagen.

 

  • Leverandører: I skal være opmærksomme på, at villaen ikke tilbyder mad eller dekoration til brylluppet. Alle leverandører kommer udefra, hvilket betyder, at der vil forekomme en udgift i forbindelse med opsætning og transport. Til gengæld, får I helt frie hænder til selv at vælge hvordan tingene skal se ud og hvor det skal placeres.

 

  • Lejepris: prisen varierer afhængigt af villaen og størrelsen. Oftest ligger priserne mellem 5.000-7.000€ / 37.331-52.263 DKK for en hel weekend. Villaer har en minimum lejeperiode på 3 nætter, så oftest vælger par, at leje det fra fredag til mandag. Indtjekning plejer at være efter frokost og udtjekning kl. 12.00.
Casa-del-Rio-Main-1 (2)
ss
ll
sgdv

Idéer til jeres bryllup i en villa

  • Børnepasning: tager I eller jeres gæster mindreårige børn med til brylluppet, men vil stadig gerne have frihed til at feste hele natten, er børnepasning en praktisk løsning. En villa har en stor have, hvor børnene kan lege imens forældrene nyder middagen, og senere på aften, kan de ligges i seng imens børnepasseren ser efter dem.

 

  • Middag, dagen før brylluppet: gem villaen som en overraskelse til jeres gæster indtil bryllupsdagen. Udnyt at I er i dette gastronomiske land og arrangér en paella/tapas-aften dagen før, på f.eks. en strandrestaurant. Dette giver gæsterne mulighed for, at opleve den spanske kultur og lære hinanden at kende, før den store dag.

 

  • Middag, dagen efter brylluppet: planlæg en afskedsfest efter brylluppet, for at mødes med gæsterne igen og nyde den sidste dag sammen. Dette kan gøres, ved at invitere dem til villaen til afslapning ved poolen og grillmad. Oftest er det ikke alle som kommer, men det er en god detalje at tilbyde jeres gæster.
9f3d6ee6-d106-4b77-932c-cf21468f3bfa.f10

Hvordan kan I planlægge jeres bryllup i Spanien fra Danmark?

Elsker I ideen om at blive gift i en villa i Spanien, men uden at vide, hvor I skal starte? Jeg vil hjælpe jer igennem hele planlægningen.

Takket være min erfaring, kan jeg anbefale jer de bedste bryllupslokationer og leverandører, have styr på detaljerne og sørge for, at alt går som det skal. Min professionalisme vil give jer ro i maven og fri jer for stress. Imens I nyder hyggen oppe i Danmark, gør jeg alt klar nede i Spanien.

Hvis I er interesseret i at høre mere om min service klik her!

Hvis I er interesseret i at modtage nogle forslag på slotte klik her!

 

Tag det første skridt for at gøre jeres drømmebryllup til virkelighed.