Category Wedding Planner
Bryllupsarrangør Spanien

Velkommen til Málaga Weddings Blog! For at indvie vores første opslag, har vi valgt dette spørgsmål som mange par stiller sig selv, når de begynder at planlægge deres bryllup. I dag giver vi jer svaret.

 

Hvad er en wedding planner?

 

En wedding planner er, som navnet antyder, en bryllupsarrangør. Det er en person, der tager sig af alt, der involverer jeres bryllupp fra start til slut. Få af hendes mange opgaver er bl.a. at guide jer gennem det juridiske papirarbejde, at finde stedet til dit drømmebryllup, at tilbyde professionelle leverandører, at overholde det aftalte budget og at være jeres personlige støtte.

 

Fordele ved en wedding planner:

 

  • Tid: det kræver meget tid og dedikation at planlægge et bryllup. En wedding planner står for bryllupslokationen, hotellet, bryllupskagen, fotografen, stylisten, musikken og meget mere. Det giver jer muligheden for at nyde tiden og sparer jer for stress.

 

  • Sikkerhed: I har måske oplevet aflysninger i sidste øjeblik eller at et firma ikke overholder aftaler. En wedding planner sørger for, at alle aftaler bliver overholdt så I kan nyde jeres bryllup uden problemer.

 

  • Tryghed: det er ikke unormalt at i nervøse op til jeres bryllup og på bryllupsdagen, så derfor vil jeres wedding planner være til stede til at berolige jer og bl.a. håndtere uforudsete situationer.

 

Opgaver


Lokationer

Leverandører

Papirarbejde

Budget

Fordele


Tid

Sikkerhed

Tryghed

Bryllupsarrangør Spanien

 

Er det virkelig nødvendigt at ansætte en wedding planner?

 

Når en wedding planner´s arbejde er forstået, vil I spekulere på, om I har behov for hende eller ej.

Her er nogle spørgsmål, der vil give jer svaret:

 • Har I tid til at arrangere et helt bryllup?
 • Har I den viden og kontakterne til det?
 • Er I klar over budgetterne for hver service?
 • Vil I undgå stress og diskussioner?
 • Ønsker I at sikre, at alt går perfekt?

 

Jeg håber at jeres svar og dette opslag har løst jeres tvivl. Hvis I vil have mere information om vores services eller andet, kontakt os her!


Hvis artiklen har hjulpet jer, kan I dele den med nogle venner, der også skal giftes!

Følg os på sociale medier: